ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ WORDPRESS SITE ΣΑΣ

Είστε νέοι στη χρήση του wordpress; Το άρθρο αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε την πρώτη σας δημοσίευση με 10 απλά βήματα! Αρχικά συνδεθείτε στον Πίνακα Διαχείρισης  της ιστοσελίδας σας (η πιο συνηθισμένη διεύθυνση σύνδεσης είναι του τύπου http://www.mysite.gr/wp-admin) με το username και το password σας.
Θα σας υποδεχτεί η ακόλουθη εικόνα:
Επιλέγετε από αριστερά Posts και Add New, οπότε και ανοίγει ο editor για το νέο σας άρθρο. Συμπληρώνετε τον τίτλο του άρθρου σας και το κείμενο.
Από το μενού επεξεργασίας μπορείτε να μορφοποιήσετε το κείμενό σας επιλέγοντας έντονα, πλάγια ή υπογραμμισμένα γράμματα, επικεφαλίδες, στοίχιση κλπ.
Επίσης μπορείτε να προσθέσετε εικόνες επιλέγοντας το εικονίδιο “Upload/Insert” ακριβώς πάνω από τα σύμβολα επεξεργασίας κειμένου. Θα ανοίξει έτσι ένα νέο παράθυρο, από όπου έχετε τη δυνατότητα να ανεβάσετε μια εικόνα που μας αρέσει από τον υπολογιστή σας ή να επιλέξετε από τις διαθέσιμες εικόνες του photo gallery. Στο παράδειγμά μας θα ανεβάσουμε εικόνα από τον υπολογιστή.
Αφού διαλέξετε την εικόνα από τον υπολογιστή σας, ανοίγει παράθυρο επεξεργασίας της εικόνας από όπου διαλέγετε σε τι μέγεθος θέλετε να εμφανιστεί μέσα στο άρθρο, με τι στοίχιση, με τι τίτλο κλπ. Πατώντας “Insert into Post” θα εισαχθεί στο άρθρο.
Αν τώρα είστε ικανοποιημένοι από το υλικό που έχετε προσθέσει κάνετε μια προεπισκόπηση του πώς θα φαίνεται το άρθρο πατώντας την επιλογή “Preview”.
Ολοκληρώνετε το άρθρο σας διαλέγοντας από το μενού δεξιά σε ποια κατηγορία θέλετε να είναι δημοσιευμένο (έστω ότι στο παράδειγμά μας αυτή η κατηγορία ονομάζεται Technical Support) και πατώντας Publish.
Το άρθρο είναι πλέον στη διάθεση του κοινού!

0 Σχόλια