7 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ


Στις μέρες μας, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αποφασίζουν να δημιουργήσουν τη δική τους ιστοσελίδα, προβάλλοντας μέσα από αυτή τα προϊόντα που πουλούν ή τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα ποσοστό επιχειρήσεων που δεν έχει προβεί στο συγκεκριμένο βήμα, είτε επειδή το θεώρησε περιττό, είτε επειδή δεν είχε χρόνο να το "τρέξει", είτε επειδή αρκέστηκε στο υπάρχον πελατολόγιο.

Παρακάτω θα σας παραθέσουμε ορισμένους από τους σημαντικότερους λόγους που κάθε επιχείρηση επιβάλλεται να έχει website.

1. Μια σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να έχει και σύγχρονη ιστοσελίδα

Η ψηφιοποίηση(δημιουργία ιστοσελίδας) του καταστήματός σας αποτελεί το βασικό βήμα που θα σας χαρακτηρίσει ως μια σύγχρονη επιχείρηση. Περνώντας από το φυσικό σας κατάστημα στη δημιουργία διαδικτυακού, αυτομάτως ξεκινάτε να ανταγωνίζεστε στα ίσια επιχειρήσεις του ίδιου κλάδου, που έκαναν το βήμα δημιουργίας ιστοσελίδας νωρίτερα. Κατατάσσεστε, πλέον, στην κατηγορία των σύγχρονων καταστημάτων, που σας κάνει να μην υστερείτε σε τίποτα από τους ανταγωνιστές σας.

2. Αύξηση κύρους και αξιοπιστίας


Παρέα με τον εκσυγχρονισμό της εταιρίες σας, η δημιουργία ιστοσελίδας αυξάνει το κύρος και την αξιοπιστία της επιχείρησής σας

3. Νέοι πελάτες - παύει να ισχύει -σε μεγάλο βαθμό- ο γεωγραφικός περιορισμός


Το αποτέλεσμα από τις παραπάνω αναφορές μας, δεν είναι άλλο από τη δημιουργία νέων πελατών, καθώς η ιστοσελίδα δεν απευθύνεται μόνο στους υποψήφιους πελάτες της γειτονιάς, αλλά σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας. 

4. 24ωρη πρόσβαση του πελάτη στο κατάστημα


Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να έχει 24ωρη πρόσβαση στην επιχείρηση, ακόμα και τις ώρες που το φυσικό κατάστημά σας είναι κλειστό.


5. ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση - δημιουργία περιεχομένου


Μια ιστοσελίδα σας δίνει τη δυνατότητα να διαφημίσετε την επιχείρησή σας δωρεάν, δημιουργώντας ενδιαφέρον και χρήσιμο περιεχόμενο για τον πελάτη.

6. Εύκολη αναζήτηση της επιχείρησης και άμεση πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας


Έναν ακόμη λόγο που η κατασκευή σάιτ για την επιχείρησή σας είναι επιβεβλημένη, αποτελεί ο εύκολος και άνετος τρόπος αναζήτησης μέσω π.χ. της google, ενώ παράλληλα προσφέρει και άμεση πρόσβαση σε λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρησή σας.

7. Βέλτιστη εξυπηρέτηση πελατών εξοικονομώντας παράλληλα σημαντικό χρόνο, μια και οι παροχές σας αναγράφονται στο σάιτ 


Ένας ακόμη λόγος που επιβάλλεται μια επιχείρηση να έχει διαδικτυακή παρουσία, είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Εκεί, οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να δουν εύκολα και γρήγορα δείγματα δουλειάς σας αλλά και πολλές πληροφορίες σχετικά με τις παροχές σας χωρίς να μεσολαβεί τηλεφωνική επικοινωνία ή φυσική παρουσία. Απλά και μόνο με λίγα κλικ, γλιτώνοντας πολύτιμο δικό σας χρόνο αλλά και κατατοπίζοντας καλύτερα τον πελάτη.


0 Σχόλια